Veres Pál miskolci polgármester a lakosság támogatását kéri

Megosztás

Szilveszter este fél nyolc körül, feltehetőleg egy erkélyre hullott tűzijáték miatt kigyulladt és lakhatatlanná vált egy tízemeletes társasház harmadik emeleti lakása a Középszeren. A tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat, ezalatt negyven lakónak kellett átmenetileg elhagynia az épületet.

“Sajnálatos eset történt, egy kétgyermekes édesanya lakása vált lakhatatlanná a tűz miatt” – írja a polgármester közösségi oldalán.

Az önkormányzat minden segítséget megad a családnak, rendkívüli támogatást is kiutaltak a számukra. Folyamatban van a szükséglakás kijelölése is, a MIREHU segítségével akár bútorokat is tudnak biztosítani a családnak.

Az önkormányzat támogatása mellett azonban további segítségre van szüksége a családnak, hogy újrakezdjék az életüket. Nem kis feladat lesz felújítaniuk például a lakást sem. A polgármester ezért felkereste a Supersum Alapítványt, akikkel évek óta jó kapcsolatot ápol. Közösen szerveznek jótékonysági eseményeket és rendezvényeket. Kérésére azonnal igent mondtak és létrehoztak egy bankszámlaszámot, amin elindult a gyűjtés.

“Kérek mindenkit, ha teheti, segítse őket. Előre is köszönöm” – zárja a posztját Veres Pál.

A felajánlásokat ide várják:

Számlaszám:
Supersum Alapítvány K&H BANK 10402764-50526972-78881008
IBAN: HU72 10402764-50526972-78881008
Swift kód OKHBHUHB
Közlemény: szilveszteri tűz

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek